Liva

Besøg fra Marokko
oprettet: 24-8-2014
ENDELIG! Efter 6 år, hvor 9. klasserne fra Vester Skerninge Friskole har besøgt Marokko og nydt det værtsskab, deres jævnaldrende har lavet, så kommer en gruppe på 28 elever fra Agadir til Sydfyn. Ryslinge Efterskole, Ryslinge Friskole og Vester Skerninge Friskole har lavet et program, hvor gæsterne vil opleve dansk kultur og natur og forhåbentlig vil få en oplevelse for livet! Vi glæder os rigtig, rigtig meget!!!

Emneuge

oprettet: 16-6-2014
I denne uge summer skolen af aktivitet.
Bh-kl - 7. kl. er i fuld gang med at forberede musikfestival torsdag d. 19. - hvor der kommer gæster og bands fra både Ollerup og Ryslinge.
Der skal laves scene, forberedes boder og aktiviteter og så videre.

Internationalt samarbejde

oprettet: 8-4-2014
8 elever og 2 lærere er i uge 15 en tur i Norge som et led i et projekt sammen med skoler Holland, Tyskland, Spanien, Tyrkiet & Norge.
Du kan se mere på: Projektets blog

9. klasse hjem fra Marokko

oprettet: 27-3-2014
Efter en fantastisk oplevelsesrig tur til Marokko er 9. klasse igen vendt hjem til lidt koldere himmelstrøg. Iført jalabaer, hennategninger og duftende af krydderier var det tydeligt, at der nu venter os mange og spændende historier i den kommende tid

Nyhedsbrev fra skoleleder 26.02.14
oprettet: 10-3-2014

Se seneste nyhedsbrev her:

Verden i 2040!! Comenius på Vskfri

oprettet: 10-2-2014
Hvordan ser verden ud i 2040, når vi er 8 mia og er færdige med energiomlægningen fra fossil til bæredygtig energi? 90 unge fra 6 Tyskland, Spanien, Tyrkiet, Norge, Holland og Danmark arbejdede igennem hele uge 5 på presentationer og modeller, der skal sætte billeder på de unges fremtid - en generation senere. En fantastisk intensitet og arbejdsomhed med stor brug af interkulturelle kompetencer. Gå videre med linket i venstre kolonne: Comenius-projektet

Vsk-fri rydder bordet!!
oprettet: 17-12-2013
I årets aviskonkurrence vandt BÅDE 7. klasse OG 8. klasse med der er flotte netaviser. Chefredaktør, Troels Myhlenberg, fra Fyns Amts Avis troppede personligt op på Vester Skerninge Friskole for at fortælle de gode nyheder, og dermed også få en nyhed til sin egen avis, hvilket bringes 18/12. Aviskonkurrencen har i år temaet - På grænsen, og 6. og 7. klasserne konkurrerer mod hinanden, og 8. til 10. klasser er i en gruppe for sig. For første gang er det således lykkedes skolen at vinde begge titler, og ud over en videre deltagelse i landskonkurrencen var det en kontant præmie samt lidt godter til klasserne. STORT TILLYKKE TIL 7. OG 8. KLASSE.
8.KL: MEMENTO MORE
7.KL: SLASH/SLASH

iPads i mellemtrinnet og overbygningen
oprettet: 13-12-2013
Som et supplement til andre læringsteknologier vil alle elever fra 4. klasse og op have en iPad (evt. en macbook) efter vinterferien 2014. Forældrene kan enten anskaffe den selv eller købe/lease den gennem skolen.
Link til yderligere informationer

ÅBEN SKOLE - IKKE TO SKOLER ER ENS

oprettet: 1-11-2013
Torsdag den 7/11 kl. 16-19 holder Vester Skerninge Åben Skole, hvor alle interesserede er meget velkomne til mærke, se, høre, dufte og opleve vores skole. Mød elever, forældre og ansatte og snak skole med os. Vel mødt
ÅBEN SKOLE

Comenius i Tyrkiet!

oprettet: 29-9-2013
Efter 5 MEGET BEGIVENHEDSRIGE dage i Bilecik, 4 timers kørsel syd for Istanbul, er 8 elever atter retur på Sydfyn. Den har stået på privat indkvartering, köfte og anden god mad, internationalt samarbejde og en GÆSTFRIHED, der næsten overgår enhver forstand. FANTASTISK TUR, og vi glæder os til at blive værter i januar, når Comenius-karavanen runder Vester Skerninge Friskole

Seks frie skoler har fået solceller

oprettet: 29-9-2013
Artikel fra Friskolebladet. Seks frie skoler er gået sammen og har investeret i hvert deres solcelleanlæg hos COfrit
Læs her

Sol- og hjerneceller på Vester Skerninge Friskole

oprettet: 29-9-2013
Artikel i Friskolebladet. Det er vigtigt, at vi som skole forholder os til den udfordring, der ligger i fremtidens udfordringer, hvad angår bæredygtighed.
Læs her

Ænderne lever!!!

oprettet: 20-9-2013
And mod fordomme, et projektarbejde fra sidste skoleår lever endnu. And nr. 77 har nu været på ALLE KLODENS KONTINENTER. Tænk engang - fra en fantastisk idé på en friskole på Sydfyn til Antarktis OG Nordpolen.
SE ENDNU ET INDSLAG PÅ TV2-LORRY
FØLG DEM PÅ FACEBOOK: AND MOD FORDOMME

Nyhedsbrev September ´13

oprettet: 20-9-2013

Se her!

Skoleblad

oprettet: 19-6-2013
Traditionen tro har 6. klasse lavet årets sidste skoleblad. Som noget nyt udkommer bladet DIGITALT!
Læs det her
Klik på Hjertestenen, og læs
Skolens værdigrundlag

Hjertesten

Er DU også glad for at gå i skole?

Det er bedst at trække samme vej