Ragna 5.kl
Billedet her er fra foredraget med Per Schultz Jørgensen onsdag den 3. maj 2017.
Den præsentation Per viste ved foredraget kan ses her i pdf-format.

Lejrskoletid
oprettet: 29-5-2017
I uge 22 er alle kalsser fra børnehaveklasse til 6. klasse på lejrskole.
Børnehaveklassen, 1. 2. & 3. klasse tager til Langeland fra tirsdag til torsdag.
4. 5. & 6. klasse er på Bornholm hele ugen.

Konfirmationstiden nærmer sig
oprettet: 19-4-2017
Her kan du se hvornår og hvor eleverne i 7. klasse skal konfirmeres:

22. april, Friskolen:
Anne G - nonfirmation

30.april, V. Åby:
Søren

30.april, Ø. Skerninge:
Mads

7. maj, Ulbølle:
Storm, Oliver, Anton A, Mike, Anton K, Sebastian, Isabella J, Anne V, Mathilde; Alma, Emil

12. maj, Hundstrup:
Anthon M, Linea, Malou, Lauge, Ruben

14. maj, V. Skerninge:
Josefine, Isabella S, William, Andrea, Barnabas, Mathias, Frida

Kom til foredrag

oprettet: 24-3-2017

Nu ER vi en GRØN SKOLE
oprettet: 16-12-2016

Skriv til Avisen
oprettet: 9-12-2016
Det sørme, det sandt, december....
Forleden havde vi fint besøg fra Fyns Amts Avis, der kom og overbragte 7. og 8 klasse en glædelig nyhed: Fin 2. plads til 7. Klasse i kategorien 6-7. klasse og Flot 1. plads til 8. Klasse for deres blogs i konkurrencen Skriv til avisen med temaet Stjer

*** Grøn Skole ***
oprettet: 7-12-2016
På torsdag den 8. dec. kl. 11.30 kommer Svendborgs borgmester Lars Erik Hornemann til Vester Skerninge Friskole for at overlevere det grønne flag til os. Det er en flot milepæl, at vi nu også formelt er en Grønt Flag Grøn Skole.
Det markerer vi alle udenfor ved flagstangen med festlige sange og ord til lejligheden. Alle er velkomne, når Kamma og Louie fra børnehaveklassen og 'Det lille Miljøråd' sender det grønne flag til tops.
Grønne hilsner fra miljørådet på Vester Skerninge Friskole

JULEUGE
oprettet: 30-11-2016
Hele denne uge - uge 48 - står den på jul, og torsdag er der "Jul i Den gamle Friskole" med start kl. 16:59

Glæd jer!
oprettet: 14-11-2016
I uge 46 & 47 er der teater i overbygningen. Eleverne laver ALT selv. Tekster, scene, lyd, lys, musik, rekvisitter o.s.v. Det overordnede emne er: DEL Hvad det munder ud i kan man se onsdag og torsdag i uge 47 hvor der er forestillinger.

Udveksling
oprettet: 4-11-2016
Søndag d. 6. november drager 10 elever og 2 lærere til Tyskland. Det er første møde i et nyt ERASMUS-udvekslingsprogram "Something for Nothing" hvor elever fra 5 skoler i Tyrkiet, Italien, Holland, Tyskland og Danmark skal arbejde med "socialt entrepreneurship"

Kom til Åben Skole

oprettet: 31-10-2016

SÅ er vi klar :-)
oprettet: 9-8-2016
Som I kan se her glæder vi os allesammen til at se elever og forældre igen!

Omsdag d. 10. august møder 2. til 9. klasse kl. 8:10 til kl. 9:30
Børnehaveklassen og 1. klasse møder kl. 10:00

NYT *** Miljøråd *** NYT
oprettet: 11-4-2016
I starten af 2016 valgte Vester Skerninge Friskole at lave et Miljøråd. Det består af 1-2 elever fra 4. til 8. Klasse samt skolens ledelse og pedellen. I Miljørådet holdes der møder om skolens fremtid, og hvad der kan gøres for at blive grønnere. Vores mål er at få grønt flag på Friskolen. Indtil videre har vi aftalt at få nye skraldespande der skal sørge for bedre sortering af organisk, rest og papir. Vi vil fokusere på emnet affald, og hele skolen skal i april måned ud at samle skrald i naturen. Vi vil gerne nå at blive meget bedre til at sortere vores affald inden vi skal på sommerferie. Miljørådet vil gøre deres bedste for at skolen skal blive så grøn som muligt.
billede

På miljørådets vegne, Frida og Alma 6. klasse.

Klik på Hjertestenen, og læs
Brochure om vores visioner og værdier mv.

Hjertesten

Dannelse med appetit på
liv & læring

Er DU også glad for at gå i skole?

Det er bedst at trække samme vej